Бинго сајтови 2020

Добредојдовте на најдобрите листа бинго сајтови страница, создадена од страна Bingo77montenegro.com. Подолу ќе најдете надвор од селекцијата на врвот бинго брендови за играчите на Црна Гора. Споредба бинго бонуси, да избере најдобра опција и продолжи да игра бинго игри онлајн.

character character

Бинго сајтови да игра на во Црна Гора

Buzz Bingo

без wagering
за newbies
30£

Добредојдовте бонус

 • Бинго соби

  24

 • Сопственикот

  Buzz Group Limited

 • Cashout време

  e-паричник: 0-1 часа

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Virtue Fusion
 • £ 40 за прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
10/10

Одлично

18+. T&C применуваат

Heart Bingo

50£

Добредојдовте бонус

 • Бинго соби

  6

 • Сопственикот

  Gamesys Operations Limited

 • Cashout време

  e-паричник: 24 часа

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Gamesys
 • £ 50 за прв депозит
 • Минимален повлекување £ 10
7.1/10

Велика

18+. T&C применуваат

Galabingo

50£

бесплатни бинго

 • Бинго соби

  17

 • Сопственикот

  LC International Limited

 • Cashout време

  e-паричник: 0-24 часа

 • Надлежниот орган

 • Дневен бонуси
 • Поддржано од Virtue Fusion
 • £ 50 за прв депозит
8.7/10

Велика

18+. T&C применуваат

Sun Bingo

50£

Бонус

 • Бинго соби

  12

 • Сопственикот

  Tabcorp UK Limited Casinos

 • Cashout време

  Картичка плаќања: 3-5 дена, го очекува на времето: 24 часа

 • Надлежниот орган

7.7/10

Велика

18+. T&C применуваат

Foxy Bingo

без wagering
за newbies
40£

Добредојдовте бонус

 • Бинго соби

  16

 • Сопственикот

  ElectraWorks Limited

 • Cashout време

  e-паричник: 48-72 часа

 • Надлежниот орган

 • Дополнителни бонуси за време на викендите
 • Дневен бонуси
 • Поддржано од Cozy
 • £ 40 за прв депозит
8.2/10

Велика

18+. T&C применуваат

Tombola Bingo

за newbies
50£

Добредојдовте бонус

 • Бинго соби

  20

 • Сопственикот

  Tombola (International) Plc

 • Cashout време

  PayPal: до 72 часа

 • Надлежниот орган

 • Погледнете-а-пријател бонус
 • 200% на прв депозит
8.2/10

Велика

18+. T&C применуваат

Sky Bingo

за newbies
40£

Бонус и 100 бесплатни врти

 • Бинго соби

  6

 • Сопственикот

  Sky Plc group

 • Cashout време

  e-паричник: 12-24 часа

 • Надлежниот орган

 • Дневен бонуси
 • Поддржано од Virtue Fusion
 • 60 £ на прв депозит
9.5/10

Одлично

18+. T&C применуваат

William Hill Bingo

за newbies
25£

Бонус

 • Бинго соби

  25

 • Сопственикот

  WHG (International) Limited Casinos

 • Cashout време

  e-паричник: 0-24 часа

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Virtue Fusion
 • £ 25 за прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
7.1/10

Велика

18+. T&C применуваат

Costa Bingo

без wagering
300%

Бонус и 30 бесплатни вртења

 • Бинго соби

  36

 • Сопственикот

  888 Holdings plc

 • Cashout време

  e-паричник: 48-72 часа

 • Надлежниот орган

 • Дневен бонуси
 • Поддржано од Dragonfish
 • 300% на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
9.3/10

Одлично

18+. T&C применуваат

Dove Bingo

500

бесплатни врти

 • Бинго соби

  11

 • Сопственикот

  Jumpman Gaming Limited

 • Cashout време

  e-паричник: 1-5 дена

 • Надлежниот орган

 • понуди сајт cashback
 • Поддржано од Jumpman
8.2/10

Велика

18+. T&C применуваат

Deal Or No Deal Bingo

40£

Бонус за регистрација

 • Сопственикот

  Bear Group Ltd Casinos

 • Cashout време

  e-паричник: 0-24 часа

 • Надлежниот орган

1.5/10

Лошиот квалитет

18+. T&C применуваат

Loony Bingo

300%

бонус на прв депозит

 • Бинго соби

  4

 • Сопственикот

  Daub Alderney Limited

 • Cashout време

  Дебитни картички: 4-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Dragonfish
 • 80 £ на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
7.3/10

Велика

18+. T&C применуваат

Dabber Bingo

105

Бесплатни билети и 10 слободни врти

 • Сопственикот

  Tau Marketing Services Limited

 • Cashout време

  e-паричник: 2-5 дена

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Dragonfish
 • 100£ on first deposit
 • Минимален повлекување £ 5
6.8/10

Добар

18+. T&C применуваат

Velvet Bingo

40£

Бонус

 • Бинго соби

  7

 • Сопственикот

  ElectraWorks Limited

 • Cashout време

  5-7 работни дена

 • Надлежниот орган

3.1/10

Контроверзниот

18+. T&C применуваат

Chit Chat Bingo

без wagering
300%

Бонус

 • Бинго соби

  20

 • Сопственикот

  888 Holdings plc

 • Cashout време

  Дебитни картички: 4-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Дневен бонуси
 • Поддржано од Dragonfish
 • програма за лојалност
 • 300% на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
4.8/10

Контроверзниот

18+. T&C применуваат

Sparkly Bingo

120

бинго билети

 • Бинго соби

  4

 • Сопственикот

  888 Holdings plc

 • Cashout време

  Дебитни картички: 4-7 работни дена

 • Надлежниот орган

8.1/10

Велика

18+. T&C применуваат

Nutty Bingo

без wagering
20£

Бонус и 20 вртења

 • Бинго соби

  3

 • Сопственикот

  Zenzero Limited

 • Cashout време

  Дебитни картички: 4-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Дневен бонуси
 • £ 20 за прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
5.1/10

Добар

18+. T&C применуваат

Fever Bingo

500

бесплатни врти

 • Бинго соби

  11

 • Сопственикот

  Jumpman Gaming Limited

 • Cashout време

  e-паричник: 24 часа

 • Надлежниот орган

 • понуди сајт cashback
 • Поддржано од Jumpman
5.1/10

Добар

18+. T&C применуваат

Candy Shop Bingo

без wagering
200%

Бонус

 • Бинго соби

  2

 • Сопственикот

  Zenzero Limited

 • Cashout време

  Дебитни картички: 4-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Dragonfish
 • 200% на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 5
7.7/10

Велика

18+. T&C применуваат

Lucky Ladies Bingo

300%

Добредојдовте бонус

 • Бинго соби

  7

 • Сопственикот

  ElectraWorks Limited

 • Cashout време

  до 5-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Cozy
 • 300% на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 1
6/10

Добар

18+. T&C применуваат

Gravy Train Bingo

180

бесплатни врти

 • Бинго соби

  7

 • Сопственикот

  ElectraWorks Limited

 • Cashout време

  до 5-7 работни дена

 • Надлежниот орган

 • Поддржано од Cozy
 • 300% на прв депозит
 • Минимален повлекување £ 1
5.1/10

Добар

18+. T&C применуваат

IZBOR CRNOGORSKIH IGRAČA

Buzz Bingo

30£ Добредојдовте бонус

Igrajte

Heart Bingo

50£ Добредојдовте бонус

Igrajte

Galabingo

50£ бесплатни бинго

Igrajte

Sun Bingo

50£ Бонус

Igrajte

Foxy Bingo

40£ Добредојдовте бонус

Igrajte

Tombola Bingo

50£ Добредојдовте бонус

Igrajte

Sky Bingo

40£ Бонус и 100 бесплатни врти

Igrajte

faq

 • Kako se igra bingo?

  Bingo je igra na sreću. Domaćin igre (naziva se "najavljivač") nasumično izvlači odabrane pobjedničke brojeve. Izvučeni brojevi bi trebalo da se poklope sa onima na listićima 5x5 koje posjeduju igrači. Ako su pobjednički brojevi na njihovom listiću poređani u redu, to se zove "Bingo!" Trenutno je takođe moguće igrati bingo na internetu na brojnim bingo sajtovima u Crnoj Gori.

 • Koja je najbolja Bingo aplikacija u Crnoj Gori?

  Možete da igrate bingo u novac ili besplatno. U drugom slučaju, možete da odaberete i skinete aplikacije sa javnim pristupom. TOP-5 bingo aplikacija za android uključuju: Bingo Gem Rush, Super Bingo HD, Bingo Blitz, Lucky Bingo i Bingo Heaven. TOP-5 bingo aplikacija za iOS su: Robin Hood Bingo, Moon Bingo, Ted Bingo, Sugar Bingo i Polo Bingo.

 • Kakve sve bingo igre postoje?

  Postoje dva tipa bingo listića. Kolone 5x5 se koriste u bingo igrama sa 75 loptica, a kolone 9x3 se koriste za hauzi ili bingo sa 90 loptica. Međutim, postoji dodatna klasifikacija bingo igara. Tako možete da igrate i da čitate o Bingo U-Pick Them (to jest loto), Bingo Bonanca (sa 43 broja), Stallion Race Bingo (sa brojevima od jedan do 15 i sa do 15 igrača), Passing Bingo (posljednji igrač koji ostane je pobjednik), Bingo sa 30 lopitca (sastoji se od 30 bingo loptica) i Coverall Bingo (to jest slot). Igrači imaju veliki izbor ovih igara na bingo sajtovima na crnogorskom jeziku koje mogu da igraju besplatno ili u stvarni novac.

 • Da li je bezbjedno igrati bingo u Crnoj Gori?

  Onlajn bingo može da bude potpuno bezbjedan i siguran tip dokolice ukoliko igrači prate ova prosta pravila. Provjerite da li bingo sajt ima licencu i provjerite da li je ona u skladu sa odgovoarajućim zakonom u Crnoj Gori. Takođe da biste izbjegli gubitak novca, savjetujemo igrače da detaljno ispitaju pravila i uslove za podizanje bingo bonusa, kao i za klađenje na svim značajnim kockarskim mjestima.